Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un accident grav s-a produs luni seara pe Autostrada A 1, între Timişoara şi Lugoj, la kilometrul 484, în apropiere de localitatea Remetea Mare. Au fost implicate un TIR înmatriculat în Polonia şi un microbuz.

Din primele informaţii oferite de ISU Timiş, sunt trei persoane implicate în accident: Şoferul camionului care nu necesită îngrijiri medicale şi două persoane din microbuz. Din păcate, şoferul microbuzului a decedat. O pasageră a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Integral pe AdevărulComentarii

UNFORGIVEN Cam impropriu spus "pe Autostrada A 1, între Timişoara şi Lugoj, la kilometrul 484". Pentru noi, se poate conta că A1 exista și e continuă pe porțiunea București-Pitești si asta încă din anii ceaușiști 1967, fără centuri și mărgini prin Ardeal. PS: Rușine că după 52 de ani, ne lăudăm tot cu realizărili lu' ăla !

26 martie 2019 12:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.