Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiei Române, a postat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa ministrului de interne Carmen Dan.

Bănică spune că poliţiştii lucrează în condiţii inumane, fiind expuşi unor riscuri serioase din cauza lipsei armamentului şi a maşinilor uzate pe care le au la dispoziţie. Vicepreşedintele Sindicatului Poliţiei Române susţine că ministrul Carmen Dan a îndoliat deja instituţia pe care o conduce şi că poliţiştii nu li se pot opune infractorilor în condiţiile ăn care legislaţia este de partea acestora din urmă.

„Doar pentru a mă încadra în peisaj, aş putea să urez şi eu pompos şi ipocrit LA MULŢI ANI Poliţiei Române. Nu o voi face, în condiţiile în care această instituţie se degradează de la an la an, cu bună-ştiinţa şi complicitatea dandanalei blonde.

Integral pe AdevărulComentarii

Grigore Păi de unde să aibă Dandanaua blondă buget de investiții că banii se duc prin cumularea Salariilor Nesimțite cu Pensiile Speciale ale Comisarilor și Funcționarilor din Ministerul Afacerilor Interne. Dacă Sindicatul nu se implică ?!?....Ști că bugetul Parlamentului s-a dublat în 2019 ???....Mai ști dragă Liderule de Sindicat că Subvenția PSD-ului ce vine de la Guvern din Buget (adică din taxele și impozitele prostimii) s-a dublat pe 2019 ?....De ce ? Că Trezorierul PSD-ist Mircea Drtaghici și-sa luat Mercedesuri de 80 000 Euro/Bucata ptr. el dar și pentru nevastă-sa... Că acum o vrea elicopter....iar lui Dragnea avion particular să se ducă la pescuit oceanic cu ibovnica......

26 martie 2019 10:43

Dr. House 'Ai de mine și de mine! Te apucă plânsul când auzi cât de greu le este polițiștilor! Dar ce ne mai mirăm!? Există vreo "breaslă", din Ro, care nu se plânge de cât de greu muncesc membrii săi!? De cât de dedicați sunt ei semenilor lor și cât de prost sunt plătiți, înzestrați, dotați!? Și, colac peste pupăză, vorba cuiva de la A3, nu avem nici autostrăzi!

25 martie 2019 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.