Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lista candidaților PSD nu lămurește mare lucru. Avem de-a face cu aceeași brînză românească, împachetată prost. Același PSD iese la rampă cu aceleași criterii cîrpite. Ca și la liberali. Cele mai aiuritoare motivații au adus cîștig de cauză celor mai nepotriviți oameni.

Parcă am fi asistat la rezultatul unei tîrguieli îndelungi, nu la o selecție pentru oameni care să împlinească o strategie de comunicare și o misiune politică. Dacă PNL-ul, așa cum este, mai are susținători europeni, PSD-ul este izolat total de cum trece de Curtici și Episcopia Bihorului. De ce s-a hotărît să trimită la Bruxelles oameni care să se piardă pe străzi cum se pierd culegătorii de ciuperci prin pădure? PSD-ul cel rămas (și ținut) de atîți ani pe la ferestrele Comisiei Europene i-a pierdut dintr-un foc pe Corina Crețu (din păcate, eșuată și ea pe valurile măririi), pe Ion Mircea Pașcu și pe Victor Boștinaru, trei oameni care aveau o anume experiență, o capacitate de comunicare și o certă credibilitate. De ce și-a permis PSD-ul să piardă asemenea oameni cu greutate?

Integral pe CotidianulComentarii

Gicu Lista PSD....lista cu infractori si dusmani ai poporului roman, aparatorii penalilor!

26 martie 2019 19:01

Ecce pula Pierde acei oameni pentru a-i indestula pe altii. Ce clar?

26 martie 2019 18:54

Marius In 5-10 ani PSD va fi următorul PNTCD,

26 martie 2019 18:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.