Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kip Thorne, laureat al premiului Nobel pentru fizică, crede că undeva acolo, în Universul nemărginit, există forme avansate de viață, care încearcă să intre în legătură cu civilizații de pe alte planete.

„Cred că e foarte probabil ca civilizații mai avansate să fi trimis sonde deasupra sistemului nostru solar, dar distanțele sunt atât de mari încât cred că este foarte improbabil ca alte civilizații să fi vizitat Pământul, cel puțin în aceste timpuri istorice. Așteptările mele sunt că s-ar putea să avem succes în a primi semnale inteligente de la alte civilizații, înainte ca noi sau ei să putem să trimitem sonde sau să avem vreo interacțiune”, a spus Kip Thorne.

Consultant științific și producător executiv al filmului „Interstellar: Călătorind prin Univers”, Thorne a susținut la sfârșitul săptămânii trecute, la București, conferința „Science behind Interstellar”, în cadrul McCann/Thiess Conferences.

Integral pe RepublicaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Domnul Dumnezeu creează tot ce există în Cosmosul infinit în 700 de trilioane de ani acum, între anii 2004-2070 după Casa Raiului în care stau și din faptele mele. A creat un număr infinit de planete ca Terra cu animale, păsări, pești și insecte și tot un număr infinit de planete ca Terra, dar foarte rare, cu dinozauri, păsări-gigant, pești-gigant și insecte. Pe niciuna din aceste planete nu a creat un alt Adam și o altă Eva. Ultima planetă creată acum 30 de miliarde de ani a fost Terra cu dinozaurii pe care a decis să-i extermine printr-o încălzire excesivă acum 45 de milioane de ani, ca să-i poată crea pe protopărinții Adam și Eva.

25 martie 2019 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.