Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii încearcă să facă lumină în cazul unei crime care s-a produs într-o locuinţă din Vatra Dornei la sfârşitul săptămânii trecute. Un cetăţean italian în vârstă de 20 de ani, l-a înjunghiat mortal pe un român, tot de 20 de ani. Românul şi-ar fi agresat iubita, o italiancă în vârstă de 18 ani, iar italianul ar fi sărit să o apere.

Crimă într-o locuinţă din Vatra Dornei, judeţul Suceava. Un tânăr a fost înjunghiat de un italian. Făptaşul ar fi sărit în apărarea unei fete, tot italiancă. Povestea este una complicată, cu destul de multe necunoscute. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că Ionel Gabriel Iacob, din Paşcani, a moştenit o casă la Vatra Dornei, unde s-a mutat cu iubita lui, Sara Porcu, în vârstă de 18 ani, din Roma- Italia. În urmă cu o săptămână, cuplul a fost vizitat de italianul Damiani Davidi, în vârstă de 20 de ani. Pe fondul unic conflict spontan, la sfârşitul săptămânii trecute, italianul i-a înfipt românului un cuţit în spate.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.