Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis ca reacţie la anunţul său privind mutarea ambasadei României la Ierusalim şi modul în care acesta s-a exprimat nu au făcut decât să o dezmăgească. Dăncilă a afirmat ea a avut o abordarea corectă şi că ar vrea să aibă o discuţie cu Klaus Iohannis. Premierul a precizat că a luat în calcul faptul că trebuie respectată Constituţia, că opinia sa este că trebuie făcut acest pas dat asta este altceva, dar este o opinie personală, important este să fie respectată Constituţia, transmite News.ro.

„În discursul meu am vorbit despre mutarea ambasadei la Ierusalim, dar am spus, am formulat într-un mod corect, am spus că trebuie să îndeplinim toţi paşii constituţionali, nu am spus eu voi muta ambasada, am spus că trebuie să respectăm Constituţia. De aceea cred că declaraţia preşedintelui şi modul în care s-a exprimat preşedintele, vorbind despre ignoranţă, despre faptul că nu se ştiu paşii de către premierul României, nu a făcut decât să mă dezamăgească pentru că eu am avut o abordare corectă. Şi am luat în calcul faptul că Constituţia trebuie respectată, că opinia mea este că trebuie să facem acest pas asta este altceva, dar este o opinie personală, important este să respectăm Constituţia României”, a declarat premierul.

Integral pe Digi24Comentarii

@25 martie 2019 12:13; Moldoven_roman Mai imbecilule, parteneriat strategic nu inseamna ca daca aliatul se kaka tu trebuie neaparat sa-l mananci. Noi am aderat la NATO, organizatie militara din care nu face parte Israelul. Parteneriatul strategic dintre cele două state a fost lansat la 11 iulie 1997, ocazie cu care s- austabilit domenii de interes ale parteneriatului si constituiau un instrument eficient de sprijinire a eforturilor interne în domeniul reformei politice, juridice, economice, militare, administrative. Chiar si DNA. Daca te bagi in laturi te mananca porcii, numai ca tu esti chiar pork si mananci kakat.

25 martie 2019 19:14

@UNFORGIVEN Trebuie mult tact, căci problema este f. sensibilă Pe cine " îl poate pune într-o lumina f. proastă , imbecilule? Pe tine care nu esti departe de mintea analabetei Drancila.

25 martie 2019 19:00

Moldovean_roman Opinia personala trebuia sa ti-o pisi la Videle, in niciun caz in SUA, scroafo!

25 martie 2019 18:58

Victor Viorel Cand in cap in loc de creer ai cacat asa se intampla....Ce blestem pe poporul asta sa fim condusi de prosti, indolenti si unii din ei hoti infractori condamnati ...Ne toaca justitia alegandu-si singuri facilitatile la Tribunal...Ne fac politica externa fara a avea raspunderi, competente si imputerniciri din partea poporului....Poporul a ales un Presedinte si tot poporul a aprobat prin vot Constitutia....cea ce specifica ca raspunzator de politica externa a Romaniei este presedintele....Daca D-na Dancila vrea o Intifada a teroristilor arabi prin Statiile de metrou Bucurestene sa ne pregateasca moral inainte....De ce noi poporul sa suferim de deciziile de interes personal si de grup ale celor din Kiseleff?....Sa sufere ei...ei ce decid contra hotararilor ONU si Deciziilor UE...Unde sunt Serviciile Speciale de Aparare ale poporului roman....De ce nu se dau informatii in clar sa vedem de ce sustin alde Dragnea-Dancila aceasta idiotenie de mutarea Ambasadei noastre in Isdrael....

25 martie 2019 13:56

@Bilei Evropa NU ARE un punct de vedere comun in privinta asta ! Da`...ai dreptate, daca te referi NUMAI LA.... Germanica ! Care oricum nu-i sufera pe evrei !!!

25 martie 2019 12:45

@Bilei Din momentul in care am optat pt un parteneriat strategic cu CEA MAI MARE FORTA MILITARA DIN LUME, nu mai merge sa umblam cu "cioara vopsita" ! Ori...ori ! Asta daca vrem sa avem asigurata securitatea nationala ! In rest....riscuri sunt peste tot....!

25 martie 2019 12:13

Nuca Bai proasta satului, veorica, docila lu dracnea da UN REPLAY sa te auzi ce prostii ai scos pe gura si mai si radeai ca proasta-n p-ula! Cum n-ai o hartiuta dupa care sa citesti cum scotii numai prostii pe gura ca mintea ta cat nuca atata stie atata gandeste! De-acum NUCA iti va fi numele!

25 martie 2019 11:27

Kuminecăturile Gemene Aici Repetentul de la cea mai înaltă catedră își arată adevărata culoare a franjurilor de la gaura arianusului... Miorița i-a dat Unchiului Sam încă o șansă așa cum i-a dat în zadar și domnului Klaussfinkter Wurst Johannis destule. Dacă Căpitanul Asshole nu mai împinge Axa Kurcubeului până în fundul constituției noastre și dovedește că respectă valorile puilor de pizdaci, ne îmbrăcăm cu chiloții de tablă peste pantaloni cum ecce moda super eroilor și încercăm să lucrăm cu Superstarul... Categoric însă facem duș separat, dacă cumva scăpăm săpunul, sigur tentația ecce prea mare...

25 martie 2019 11:08

UNFORGIVEN Totuși, parca altfel suna discursul ala ieri, ca totul e stabilit, "Shalom, we meet in Jerusalem", de i-a făcut pe oamenii ăia să se ridice s-o aplaude în picioare. Jenantă nuanțarea de acum ca și opoziția președintelui cu care nu se poate discuta civilizat, el opunându-se din start oricărei initiative a guvernului ! PS: Trebuie mult tact, căci problema este f. sensibilă și îl poate pune într-o lumina f. proastă.

25 martie 2019 10:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.