Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțul făcut de premierul României privind ambasada din ISrael ”dovedește necunoaștere Constituției, a protocolului diplomatic și, totodată, o ignorare a intereselor strategice ale țării noastre”, acuză Plus.
”Mai mult, anunțul a fost făcut peste noapte, în cadrul unei vizite private, motiv pentru care premierul, ministrul de Externe și întreaga coaliție de guvernare trebuie să explice de ce a ales să acționeze împotriva oricăror norme legale și a intereselor României”, afirmă formațiunea într-un comunicat de presă.

Integral pe HotnewsComentarii

Geo E o vorba romanească...GURA BATE CURU !...Cand in cap in loc de creier ai căcat....așa se intamplă de pui incompetente si proști (si dacă mai sunt si hoți Infractori Condamnați e și mai bine) să conducă o nație...Ferească Dumnezeu de Intifada in Romania prin Statiile de metrou, autobuzele si trenurile țării....Să ne învățăm și noi cu ALAH ATBAR !...în mijlocul mulțimii rpmanești....De ce poporul roman să sufere?...Să sufere cei ce decid idioțenii in interes personal si de grup....Dragi teroristi palestinieni (sau arabi de pretutindeni) căutati-vă țintele printre idioții ce au decis această idioțenie împotriva ONU si UE, a Presedintelui Romaniei si fară a intreba poporul roman să mute ambasada din Isdrael de la Tel Aviv la Ierusalim....Adresa este B-du Kiseleff, Nr.10 in Bucuresti....Și vedeti ca odrasla Madamei Prim-Ministre are job foarte bine plătit la Curtea de Conturi....găsțti adresa pe Google....

25 martie 2019 19:08

mUE - UE Spre deosebire de Plus , care sustine interesele Germanicii in Rrhhomanica , PSD sustine interesle....SUA ! Asa ca.....alupigus, bre Hotnews !!! Da informatia completa !!!

25 martie 2019 11:59

PSD: Calaii Romaniei Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.

25 martie 2019 11:11

PSD cumpara influenta strainilor Bai proasta satului, veorica, docila lu dracnea, pai ati avut voi lucrul asta in programul de guvernare!? Mai terminati cu pensiile speciale, indemnizatii speciale, cu toate specializarile.. ca nu le dati de la voi! Bugetul nu este al PSD-ului si-a lui dracnea sa-si cumpere el influenta de la israelieni si americani ca aia sa inchida ochii la toate bazaconiile pe care le face PSD numai si numai ca dracnea sa scape de puscarie!

25 martie 2019 11:10

CETATEAN Bai, avortonule Ciolos, de unde cunosti tu, care sunt "interesele Romaniei" ?! Papagal senil esti Ciolose, repeti tampeniile proferate de stapanul Johanis, caruia baba Merkel, ii rasuceste la ceafa, cheia ruginita, a intereslor islamice in Europa. Ce-are Romania, bai Papagalule, cu interesele si terorismul criminal al islamistilor ?

25 martie 2019 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.