Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democraţii îşi validează azi lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, cu câteva zile înainte de finalizarea procedurii de înregistrare a listelor la Biroul Electoral Central. Cu o precampanie declanşată în filialele cu probleme şi cu semnături strânse doar de la membri, şi mai puţin în stradă, social-democraţii intră în cursa pentru PE cu oameni fideli partidului, dar şi cu un jurnalist, un pastor şi mai mulţi actuali europarlamentari şi membri în Legislativ.
Negocieri dure în partid, pentru poziţiile eligibile Pe 28 martie este termenul limită pentru depunerea listelor de candidați pentru europarlamentare, iar PSD şi-a strâns deja semnăturile necesare pentru participarea la alegeri, fără a prezenta alegătorilor şi echipa pe care vrea să o trimită la Bruxelles. 1.367.000 de semnături strânsese PSD, săptămâna trecută. Candidaţii au fost aleşi, însă, prin negocieri dure, iar ultimul cuvânt l-a avut liderul partidului, Liviu Dragnea, care a şi creionat, în această perioadă, profilul candidatului PSD la euroalegeri: un adevărat patriot, cunoscător de legislaţie europeană, vorbitor de mai multe limbi străine.

Integral pe LibertateaComentarii

Plumbul Romaniei Ce face acum rovana, care atarna ca plumbul romania de UE, isi va inmatricula gipanele inmatriculate acum in Bulgaria ca sa nu mai plateasca taxe ca fraierii de Romani!

25 martie 2019 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.