Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Eu am avut o abordare corectă", a spus Dăncilă, la Antena 3, amintind că nu a "angajat cu nimic". "Cred că trebuie să luăm în calcul ce câştigă România şi ceea ce pierde", a subliniat Dăncilă, adăugând: "Eu cred că România va avea de câştigat prin această decizie".


Comentarii

Geo E o vorba romanească...GURA BATE CURU !...Cand in cap in loc de creier ai căcat....așa se intamplă de pui incompetente si proști (si dacă mai sunt si hoți Infractori Condamnați e și mai bine) să conducă o nație...Ferească Dumnezeu de Intifada in Romania prin Statiile de metrou, autobuzele si trenurile țării....Să ne învățăm și noi cu ALAH ATBAR !...în mijlocul mulțimii rpmanești....De ce poporul roman să sufere?...Să sufere cei ce decid idioțenii in interes personal si de grup....Dragi teroristi palestinieni (sau arabi de pretutindeni) căutati-vă țintele printre idioții ce au decis această idioțenie împotriva ONU si UE, a Presedintelui Romaniei si fară a intreba poporul roman să mute ambasada din Isdrael de la Tel Aviv la Ierusalim....Adresa este B-du Kiseleff, Nr.10 in Bucuresti....Și vedeti ca odrasla Madamei Prim-Ministre are job foarte bine plătit la Curtea de Conturi....găsțti adresa pe Google....

25 martie 2019 19:21

v, militant PSD Ghiolbanis a fost ofițer nazist în tinerețe. Ne-a spus nouă la partid tov. Vâlkov, agent al Rusiei în guvernul României.

25 martie 2019 17:06

Ecce Kurrupt Nu vrem spitale si nici valută, ci pe Dragnea să ne fută! P.S. Am auzit că o are mare...

25 martie 2019 17:04

Acest imbecil de NAZIST se află în campanie electorală, ghidat de sloganul lui Băsescu ”Hoții strigă hoții”! Acest ”PREȘ edinte” este un EȘEC al democrației !!!!

25 martie 2019 8:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.