Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În contextul mutării Ambasadei României din Israel la Ierusalim, Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” un articol al The Jerusalem Post, în care se vorbește despre faptul că Angela Merkel i-a cerut președintelui României să nu mute Ambasada la Ierusalim.

„Cum poate președintele României, Klaus Werner Iohannis, care timp de 23 de ani a fost și președintele Forumului Democrat German, care pretinde a fi succesorul legal al fostei organizații naziste, să fie prieten al Israelului? Vinerea trecută, Iohannis și-a exprimat opoziția față de propunerea guvernului de a muta ambasada țării la Ierusalim”.

„Elanul lui față de cauze pro-evreiești este remarcabilă. O dată ales, s-a implicat pentru prima dată în afaceri evreiești în 27 ianuarie 2016, de Ziua Internațională de Comemorare a Holocaustului, când a susținut un eveniment numit: Cu fața, în spatele sârmelor ghimpate. deportarea etnicilor germani în URSS”, la București. Fără a menționa faptul că România a preluat în 2016 conducerea Alianței Internaționale de Comemorare a Holocaustului.

Comemorarea suferinței acestor criminali de război care au fost deportați din România în URSS, exact la această dată, a creat o falsă echivalență între criminali și victime, și de fapt a fost ignorat Holocaustul”, a scris The Jerusalem Post.

„Pe durata ocupării acestei funcții ca șef al Forumului Democrat al Germanilor din România, am fost martorii restabilirii în România, în fapt și prin lege, a unei organizații naziste care a fost dezafectată în 1944, îndeplinindu-se obligațiile asumate de statul român prin tratatele de pace de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial”.

„Această reabilitare legală a unui grup pro Hitler ar putea avea repercursiuni legale serioase, nu numai în baza legii din România, dar și pentru ordinea legală internațională bazată pe aceste tratate care au dus la încheierea conflagranției totale. în procesele Nurenberg, „Grupul etnic german” a fost clasat ca fiind organizație fascistă vinovată de susținerea războiului lui Hitler, printre altele și cu privire la Holocaust. Prin urmare, „Grupul etnic german” a fost dizolvat în 1944 și a fost interzisă refacerea lui ca urmare a obligațiilor asumate de guvernul român prin Acordul de pace încheiat cu Aliații (articolul 15 al Acordului)”.


Comentarii

Ecce Kurrupt Întrebucerea ecce de ce refuză să respecte Legea? Deoarece sfinkterul lui multilateral colorat ecce succesorul legal al arianusului fascist și oricât de puternic s-ar screme, neprihănitul de căcat nu poate face altceva decât aceeași diarrie ca un recidivist repetent...

25 martie 2019 18:19

a lu` pigus @ Varianta cea......Sa ti-i duci tu acasa baih pulache ! Pe amandoi ! Nici nu te salut ! Alupigus !!!

25 martie 2019 17:43

Varianta cea mai bună este Iohannis președinte si Kovesi ministru justiției , PLUS o majoritate parlamentara onesta care să anuleze toate magariile coruptilor. date in parlament sau in guvern și să recupereze tot ce s-a furat.

25 martie 2019 14:15

Acum au ocazia să înțeleagă și JEGURILE din PNL, USR, #rezist de ce NAZISTUL de la Cotroceni, este așa de înverșunat împotriva poporului evreu și împotriva poporului nostru, care au întors armele contra germanei naziste! Acest ”pui” de nazist are impresia, evident falsă, că se poate răzbuna!!!!! Va sosi și ziua adevărului !!!!

25 martie 2019 13:15

VOINTA POPORULUI, EXPRIMATA PRIN REFERENDUM SA FIE RESPECTATA PSD nu tine cont de nimeni si de nimic! Tara prin referendum, atentie validat de CCR, a cerut parlament cu doar 300 de parlamentari si, i-a durut in kur pe ei de ce-au vrut romanii! 600 de parlamentari ne-au pus in carca. In campanie li s-a umplut gura numai de autostrazi, spitale regionale, scoli, cate si mai cate..Si ei in afara de cum sa-i scape pe hoti de lege si de puscarie nimic n-au realizat! Doar legi hotesti facute de hoti pentru alti hoti de parca am fi o tara de hoti. Au distrus justitia, au pus numai cozi de topor obediente lui dracnea si hotilor psd din parlamentul rusinii. Au infiintat institutii maciuca, militie politica care sa dea in cap la toti care mai au curajul sa li se opuna. Asa ceva nu mai poate continua, presedintele trebe sa faca urgent referendum sa cheme tara din nou la referendum si poporul de asta data sa fie vigilent si pana nu se pune in aplicare referendumul, vointa poporului, sa nu-i mai lase sa-si faca de cap cum vor ei ca uite unde-am ajuns!

25 martie 2019 11:47

internaucu` Cum...de ce refuza ? Pt ca nemtalaii, NU-I INGHIT ABSOLUT DELOC PE EVREI ! Chiar si dupa ce-au omorat peste 6 (sase !!!) milioane dintre ei, nici azi, ca....europeni "rasati" , nu-i pot vedea in ochi pe cei ce-au mai ramas din poporul "ales" !!!

25 martie 2019 11:31

PSD cumpara influenta israelului si SUA Bai proasta satului, veorica, docila lu dracnea, pai ati avut voi lucrul asta in programul de guvernare!? Mai terminati cu pensiile speciale, indemnizatii speciale, cu toate specializarile.. ca nu le dati de la voi! Bugetul nu este al PSD-ului si-a lui dracnea sa-si cumpere el influenta de la israelieni si americani ca aia sa inchida ochii la toate bazaconiile pe care le face PSD numai si numai ca dracnea sa scape de puscarie!

25 martie 2019 11:21

Viorel Gabor Cum poti fi asa ordinar mincinoasa ca Prim-Ministra Dancila sa clamezi in cuvantarea din SUA ca totzi factorii de decizii constitutionali sunt de acord ca Romania sa-si mute ambasada din Israel la Tel Aviv cand Presedintele,cel insarcinat de popor prin vot si Constitutie sa se ocupe de politica externa a tarii este impotriva si bine face....Rog teroristii arabi palestinieni sa nu detoneze in statiile de metrou cu prostimea romaneasca ....ca n-au nici o vina....Tinta sa fie Cuibul de Naparci din Bdu Kiseleff No.10, cei ce au scornit aceasta problema din interesul lor personal sau de grup....

25 martie 2019 8:58

FBI-aiul Acest Johanis, scrasneste din masele si dinti, plin de ura, si fata de Poporul Roman, care, a indraznit sa voteze majoritar PSD, in loc sa prefere "guvernul meu" de tehnokakati-ciolos HA! HA!, cu samsarul de medicamente brunetul sarmos si negru in cerul gurii, cu pruna cu "drepturile omului sunt un lux" ticaloasa femei, cu ailalta de la Finante cu "sunt Tari unde salariil de 2$/zi", si alti rezistaci de doi bani gauriti.

25 martie 2019 7:36

gica,contra Bolsevismul este o boala inventata de evrei care uneori se vindeca dar intodeauna cu sechele care in Ro se vad la tot pasul mai ales la persoanele varstnice care au trait cei" 7 ani de acasa "in sistemul socialist,educati,manipulati si indoctrinati cu o doctrina naiva care nu s-a confirmat nicaieri in lume Lumea este influentata de sex,putere si bani si evolueaza spre mai bine indiferent de ideologie

25 martie 2019 2:01

v Nu stiu de ce nu este publicat Decretul Regal nr 485 din 7octombrie 1944 semnat de Regele Mihai care prevede expres, preluarea bunurilor Grupului Etnic German, de catre statul Roman ca "prada" de razboi (lucru care a fost facut de toate natiunile care au invins Germania). Trebuie mentionat ca acest grup a fost atasat direct SS si nu armatei Germane, iar bunurile lor au fost altele decit ale sasilor din Romania (care au fost retrocedate,in oarecare masura)

24 martie 2019 23:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.