Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

1-2 O scurtă mult prea... scurtă a Polonei. Simona compensează pentru adversară și trimite prea lung (15-15). Prea statică, Simona trimite în fileu cu backhand-ul. Încă o greșeală a Simonei, Hercog are două mingi de break. Halep este mai agresivă, trimite spre colțul terenului cu forehand-ul și Polona trimite în fileu. Simona avansează în teren, însă trimite surprinzător prea lung, oferindu-i break-ul pe tavă adversarei.

1-1 Serviciu puternic, la teu, din partea slovenei, Simona nu răspunde corespunzător. Halep câștigă un prim schimb mai lung, cu mingi trimise aproape de linia de fund. Efectul imprimat de româncă o forțează pe Hercog să trimită afară. Polona caută mereu să lovească decisiv, nu pare să se simtă prea confortabil în punctele prelungite, și clipește prima (15-30). Serviciu bun, la exterior, la care Simona trimite în fileu. Retur scurt, Percog avansează și închide punctul cu o lovitură câștigătoare. Simona schimbă direcția, Polona ajunge la timp la minge, dar trimite în fileu. Game-ul se prelungește. Prima minge de break pentru Halep, după un forehand ratat de puțin al slovenei. Hercog și-a aruncat foarte mult mingea la serviciu, a trimis cu multă forță, iar returul Simonei a fost unul prea scurt, oferindu-i ocazia adversarei de a reveni în game. Simona ratează o lovitură în momentul în care se afla în controlul punctului. Hercog continuă cu loviturile puternice și își face game-ul de serviciu, unul destul de dificil.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.