Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Două avioane ale forţelor aeriene ruseşti în care se aflau un oficial rus din domeniul apărării şi aproximativ 100 de soldaţi au aterizat pe aeroportul principal din Venezuela, potrivit unui jurnalist local, pe fondul întăririi relaţiilor dintre Caracas şi Moscova, relatează Reuters.

Un site web de monitorizare a zborurilor a arătat două avioane care au plecat vineri de pe un aeroport militar rus şi un alt avion a părăsit Caracas duminică.

Integral pe MediafaxComentarii

@ 8:32 @8:32 taci in mortii ma-tii cu tara ta rupta de rusi betivi? Cu ce contribuie putorile astea la progresul umanitatii? Frica si petrol atat au de vandut in rest sunt o tara de lumea a 4-a. Boul de Putin a reusit sa creeze cea mai mare ruptura intre slavi din istorie invadand Ucraina. Putin o sa aiba soarta tuturor dictatorilor si poate ajunge si Rusia sa aiba macar o zi de democratie . Romania e parte din NATO si armata rusa e un pitic fata de NATO, hai zat de-aici cu cacealmalele voastre de trolli.

25 martie 2019 11:39

Hai, nu vă duceți să-i pupaț-n Ms-DOS pe Ruși? Băi ciocoflendurilor! Habar n-aveți pe ce lume trăiți, și vă luați de Ruși? Bag de seamă că vă mănâncă spatele? Voi chiar credeți că USA ar fi dispusă să-și sacrifice, măcar un soldat, pentru România? Sunteți VARZĂ!!!!

25 martie 2019 8:32

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Venezuela 17 IISUS HRISTOS 17; VENE.ZU.ELA. VENE, ZU-Zugrav, ELA-Elia. Venele lui Elia Zugravul. Meseria mea e cea de zugrav, lucrând în acest domeniu între anii 1996-2009.

24 martie 2019 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.