Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o amânare de o săptămână din cauza internărilor lui Liviu Dragnea, PSD validează luni lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb, susținută de șeful PSD și pentru un mandat de comisar european, se află pe prima poziție, urmată de Carmen Avram, jurnalistă Antena 3.

În calculele social-democraților, 12 locuri de pe listă sunt eligibile, astfel că șanse pentru a ajunge la Bruxelles au și Claudiu Manda, Victor Negrescu, Dan Nica, Natalia Intontero, Ioan Mircea Pașcu, Dragoș Benea, Carmen Mihălcescu, Maria Grapini, Emilian Pavel, Cătălina Ștefănescu.

Integral pe HotnewsComentarii

Gibonii psd-ului scapati in lumea civilizata Numai hahalere si schelete de la Antipa trimite PSD in UE si lumea civilizata! De-alde un penal ca nica, ioan mircea pascu, victor bostinaru..cocalarul lu olguta manda...De-ti crapa obrazul de rusine numai cand vezi asa panarame si ce-or sa-si mai puna ei poalele-n cap pe-acolo asa cum fac aici la latrinele penalilor!

25 martie 2019 11:19

Marius Auzi Rovana Plumb,pai cu așa oameni să tot dai înainte. Într-un fel ne merităm soarta, bunicu votează PSD să-i mai pună doi lei la pensie și nepotu umblă după pașaport că nu mai suporta bătaia de joc.La mulți ani! Romania

25 martie 2019 7:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.