Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cadrul evenimentului Dining Guide Food Show de la Budapesta au fost anunţate cele 10 finaliste ale concursului care va da, la sfârşitul anului, numele celui mai bun restaurant din Europa Centrală şi de Est.La concursul realizat de revista gastronomică Dining Guide au participat mai multe restaurante din regiunea balcanică. Procesul după care au fost alese finalistele a fost destul de elaborat – acestea au fost mai întâi propuse de expert gourmet din ţara respectivă şi apoi testate de un juriu internaţional care le-a notat în funcţie de calitatea ingedientelor, tehnologia şi creativitatea din bucătărie, ambianţă, prezentare şi servicii.
Lista include nume ca Enoteca Uno din Sofia, Bulgaria, La Degustation Boheme Bourgeoise din Praga, Valsabbion de pe coasta adriatică a Croaţiei, La Rotisserie din Varşovia, Chateau Visz din Ungaria, Zaplet din Belgrad, Camouflage din Bratislava, Pri Lojzetu din Slovenia şi Muzedechanga din Istanbul.

Integral pe Ziua Veche