Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cititor care semnează Corector îmi dă un sfat:
”Azi era un moment bun să vă asociați lui Ciutacu, Andronic, Radu Tudor etc cu un editorial în apărarea „Libertății Presei” călcată în picioare de Slugărel! Mâine e prea târziu! Așa începe Dictatura, când breasla bagă capul în pământ! Cu stimă..”.

Poate că refuzul acreditării pentru doi jurnaliști cu pretenții este un bun moment să discutăm și despre ”libertatea presei călcată în picioare”.

Îmi pare rău! Nu mă asociez în nici un fel lui Ciutacu, Andronic, Radu Tudor. Am altă treabă. În stilul nostru balcanic, mai exagerăm o dată. A împiedicat cineva PRO TV și Realitatea TV să desemneze alți reporteri la Ministerul Justiției? A interzis cineva o știre? Din cîte știu eu, nu. A fost respinsă acreditarea unei reporterițe care nu depășește stilul interogatoriilor lui Onea și Negulescu de la Ploiești.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.