Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR a depus la Senat o propunere legislativă care prevede închisoare până la zece ani pentru promovarea ideilor și doctrinelor comuniste și desființarea de drept a organizațiilor cu caracter comunist, transmite Mediafax.

„Pentru prevenirea instaurării regimului dictatorial comunist și combaterea incitării la ură, la discriminare și violență pe motiv de diferență de clasă socială prezenta lege reglementează interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist”, prevede articolul 1 din Propunerea legislativă privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor şi faptelor cu caracter communist.

Integral pe HotnewsComentarii

Ceaușescu pcr Apar ilegaliștii, după se instaurează comunismul, etc. Istoria se repeta.

24 martie 2019 19:56

Corect, dar vrem închisoare de până la 100 de ani pentru cei ce promovează idei NAZISTE !!!!!

24 martie 2019 16:53

v USR este un partid de timpiti. Stiam si pina acuma, dar vad ca fac tot posibilul sa convinga din ce in ce mai multi oameni. Au dreptate majoritatea comentatorilor. Cum o sa delimiteze ce este comunist, etc. Oare alte propuneri ca cea descrisa, sau mincatul fasolei sau diminuarea nr de vaci pt eliminarea unei parti din CO2 nu stiu? Vai de capul lor cei doi conducatori, ca fac Ardealul de rusine, alaturi de Bocanila, Ciorbea si or mai fi si altii

24 martie 2019 16:05

Oltean Nici astia nu se mai tampesc. Chiar au disparut oamenii inteligenti din Romania ? Nu are nimeni idei realiste, care sa scoata Romania din criza moral - politica in care se afla ? In orcice caz, de acum nu mai votez cu USR, mai bine emigrez.

24 martie 2019 15:06

Lute Mai partid de cufurti ,cate legi sunt necesare voi chiar nu va duce mintea la nimic,nu mai crede nimeni astea cu comunismul ca sa o frecati mereu.?Chiar nu aveti nici o idee ci numai va ganditi cum sa nu va pierdeti banii de la Parlament.De Parlament cu 300 de oameni ,referendum deja votat nu ati auziti ,asta sa realizati si sa insistati ,macar sa dam bani mai putini la idioti inchipuiti intelectuali destepti?

24 martie 2019 13:02

Jandarmul din Saint Tropez Amaru` vost ! Pt ca voi , USR, fiind neomarxisti si anarhisti, veti fi primii "vizati" de ceea ce singuri ...propuneti !

24 martie 2019 12:12

d Cele naziste?

24 martie 2019 11:58

Ecce Kurrupt Nu ecce clar dacă pidosnicii neprihăniți au propus această lege cu dedicație pentru Doamna Plus căreia îi lipsește cel puțin o rotiță motrice de la căruță sau ecce din cauză că noua emblemă a coaliției repetenților, Kurcubeul și Cârnațul, ar lua iar șuturi fatale în arianusul multilateral franjurat de la tradiționala emblemă a pizdacilor bestiali, Secera și Ciocanul...

24 martie 2019 10:31

DOG CONSTITUTIA Romaniei NU prevede nici un fel de organizatie - comunista sau nazista, nici aplicarea doctrinelor respective. Find neconstitutionale, asemenea organizatii sunt ilegale si, deci, apte de puscarie. Deci, "initiativa' USR, excede Constitutia si Legile Romaniei, vrea sa se afle si USR-ul asta in treaba.

24 martie 2019 10:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.