Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naţionala de fotbal a României a debutat cu stângul în preliminariile EURO 2020, după ce a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-1 (2-0), în Grupa F, sâmbătă seara, pe Friends Arena din Solna.

Suedia s-a impus prin golurile marcate de Robin Quaison (33) şi Viktor Claesson (40), în timp ce pentru tricolori a înscris Claudiu Keşeru (58).

România a făcut o primă repriză slabă şi a încasat două goluri, după erori mari de apărare, dar jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au evoluat mai bine după pauză, au reuşit să înscrie şi au fost destul de aproape de egalare.

Scandinavii au controlat jocul în prima parte, dar primele oportunităţi au aparţinut echipei noastre, Chipciu trimiţând primul şut pe poartă în min. 15, cu stângul de la 18 metri. Răzvan Marin (28) a expediat un şut de la 20 de metri, dar balonul a fost prins de portar. Stanciu a executat o lovitură liberă de la 27 de metri (32), dar balonul a trecut pe pe lângă ţintă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

UNFORGIVEN Jenantă prestație ca intotdeauna, în fața unei echipe care nu a impresionat cu nimic. Deși avem jucători de valoare recunoscută si plătită bine de alții, când îi pui să joace împreună, nu pot sa joace ca o echipă reprezentativă, nu pot sa țină mingea de tehnici ce sunt, ba mai fac și greșeli care dincolo i-ar costă mulți bani, pe când aici, puțin le pasă. Să-i faci să joace ca o echipă omogenă, e sarcina antrenorului, adică neînfrântul Contra. PS: Chiar ne este interzis nouă românilor acest sport, că au trecut deja 25 de ani de când am fost demni în USA ?!?

24 martie 2019 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.