Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat sâmbătă că 40% din pierderile Tarom pe 2017 au fost făcute în mandatul fostului director Werner Wolff, iar în două luni din 2019 acesta „a reuşit performanţa“ să aibă 47 de milioane de lei pierderi. Cuc a reproşat că s-au deschis foarte multe curse fără studiu de rentabilitate, că au existat plecări voluntare, dar numărul angajaţilor a crescut, nefiind însă vorba despre piloţi.

El a susţinut că salariul unui director adjunct al Tarom este de 32.000 de lei. "În urmă cu câteva zile s-a numit un nou management de către consiliul de administraţie la TAROM şi am avut câteva elemente care m-au îngrijorat foarte mult când am văzut care este situaţia exactă la compania TAROM, un brand naţional. Pentru că tot vorbeşte lumea de performanţe nebănuite în ultima perioadă la TAROM, unii vorbesc pe vorbe, eu am venit să vă prezint cifre", a spus Cuc.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Ivanescu Vreau o "tzară" ca afară - cu Werner Wolff PRESEDINTE!

24 martie 2019 6:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.