Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administratorul public al județului Hunedoara e acuzat că a agresat o jurnalistă, care s-a prezentat în biroul lui, pentru a-i solicita informații: „A înjurat și m-a îmbrâncit de mai multe ori să ies din biroul lui”, spune reporterul. „A venit la mine ca un racket din ăla”, se apără administratorul public al Consiliul Județean Hunedoara.

Conceptul de administrator public a fost adus în România ca o necesitate a managementului public modern, bazat pe guvernarea corporativă, în contextul în care se simțea nevoia separării palierului politic de cel executiv, prin atragerea unor profesioniști care să îmbine cunoștințe de natură tehnică, științifică, administrativă, cu aptitudini și abilități manageriale.

Însă nu este chiar așa, în județul Hunedoara. Vineri, 22 martie 2019, jurnalista Natalia Bumbac, reprezentând publicația „Ziar de Hunedoara”, a trecut prin momente nu tocmai plăcute, după ce s-a prezentat în biroul lui Costel Avram, administratorul public al Consiliul Județean (CJ) Hunedoara, pentru a-i solicita câteva informații cu privire la situația accesului gratuit al turiștilor în situl Sarmizegetusa Regia. Însă la scurt timp după ce a intrat în biroul acestuia, Costel Avram i-ar fi cerut imperativ să iasă afară înjurând-o, întrebată de acesta, după altercația verbală, dacă înregistrează, jurnalista i-a răspuns da, iar atunci administratorul public s-a repezit asupra, îmbrâncit-o de mai multe ori spre ieșire, continuând să strige la ea, deși cei doi stabiliseră telefonic ca Natalia Bumbac să meargă la Consiliul Județean pentru interviu.

Integral pe CotidianulComentarii

La ce față de scorpie are, sigur a provocat scandalul Din moment ce NAZISTUL, de la Cotroceni, a dat semnalul clar, precum: liber la încălcarea ligilor, liber la sfidarea instituțiilor statului roman, s-a gândit și Natalița să facă ceea ce face NAZISTUL!!!!

23 martie 2019 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.