Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PMP Eugen Tomac afirmă, într-o postare pe Facebook, că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

"Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume", scrie Tomac pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

gica,contra Marele Licurici si-a aratat sustinerea pentru un partid si nu neaparat penrtu un om Cine are creier in tartacuta sa traga concluzi

24 martie 2019 6:01

Morgan Agariciul de servici....... Daca aveai sange in instalatie , te puneai tu pe liste la europarlamentare, nu-l puneai pe Basescu... Deci esti o sluga netrebnica a Serviciilor externe, care l-au sustinut pe Base si in al doilea mandat, cu orice pret.... Acela al imprumutului de 20 miliarde de euro pierduti prin sacosele PDL-ului...... Deci Serviciile Americane te-au prelucrat pentru viitoarele alegeri.... Am inteles!!!!!

23 martie 2019 21:03

UNFORGIVEN Plin de tupeu și nesimțire, cum l-a învățat profesorul lui, marele maestru bășit. O să te invățăm noi, că Românii nu uită și nu iartă. PS: Nu o sa treci pragul nici de 3% !

23 martie 2019 18:06

PANTERA TRICOLORĂ Tu, mă, TOLOMACULE, la Trump?!? Hai, mă, hei, trezește-te!

23 martie 2019 16:16

Je Ce drk de "parteneri politici" să ai tu acolo bă rusnacule Evgheni. Poate te.ai dus cu colindul, că se dadeau pachete la homeless. Si nu a prea clar daca prima familie a fost si ea prezentă, ca nu m-as mira sa fi fost o serbare a valetilor si servitoarelor la care te-ai uitat prin gard.

23 martie 2019 11:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.