Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a criticat vineri ''logica de clan'' de care în opinia sa ar fi dat dovadă Partidul Popular European (PPE) prin aplicarea doar a unei sancţiuni mininale premierului ungar Viktor Orban pentru încălcarea statului de drept, transmite AFP.

''Sunt adeptul clarităţii şi nu mi se pare că ar fi foarte clar'', a spus Macron în faţa presei după terminarea Consiliului European de primăvară. ''Pentru că nu am înţeles foarte bine dacă după următoarele alegeri (europarlamentare) parlamentarii lui Viktor Orban vor fi sau nu în rândurile PPE'', a explicat el mai departe. ''Această decizie seamănă izbitor cu toate deciziile deja luate în astfel de situaţii ani la rând, adică să fie privilegiată logica de clan în faţa forţei ideilor'', consideră preşedintele francez.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Marius Ivanescu Bine, dar acuma si Premierul Victor Orban poate sa-l critice pe Presedintele Macron ca a scos ieri armata pe strazi sa traga în oameni (ca Ianukovici pe Majdan, n.m.), nu?! Cu respect, MI

24 martie 2019 6:17

Kuminecăturile Gemene Logica de klan?! Achtung mein arianus! Adică carevasăzică un atac înscenat împotriva unui membru ecce un atac adevărat împotriva klanului... Ecce articolul fundamental al Organizației Tratatului Arianusului Neprihănit multilateral colorat... Homo L'avorton Macron zice cumva printre linii că vrea să părăsească hora căcănarilor și să beșească proclamația de independență pe cont propriu: Notre poule dans votre cour?

23 martie 2019 14:53

Oltean Macron si Merkel - anacronici. DUpa europarlamentare nu o sa mai dea in minge.

23 martie 2019 12:20

primavis Si mamica ce zice Manuela? Ai fi vrut - ca si Timmermans - ca PPE sa scindeze, fiindca daca nu ar fi acceptat propunerea lui Viktor Orban privind autosuspendarea, atunci ar fi urmat demisia din PPE si nu singur, ci cu mai multe alte partide! Exact ce ar fi dorit cei doi nemernici!

22 martie 2019 22:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.