Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii au confirmat alte şase decese cauzate de gripă, între care şi al unui bebeluş de patru luni. Astfel, numărul total al deceselor cauzate de gripă ajunge la 186.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, vineri seară, că o femeie în vârstă de 63 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a murit în 14 martie, ea fiind confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Integral pe AdevărulComentarii

Victor Viorel Este inca un succes al guvernarii PSD-iste....se moare pe capete in spitalele de stat...si de gripa...si de rujeola...si de nozocomiale....se maresc cimitirele pe zi ce trece....Veniti sa vedeti la Constanta ca se fac gropi betonate in nestire in Noul Cimitir Municipal...Este Marea Relizare PSD-ista....Ca se moare pe capete !!!....Dar El Lidero Maximo PSD-ist Dragnea se ingrijeste de sanatate in Spital Ne-nozocomial Privat iar curoasele de Ministrese cu Prim-Ministra i-si rezarva Magazinu de Lux Brenduit pe persone fizice in Craiova....

23 martie 2019 17:38

crestinu` si....nu prea Numa` par egzemplu, in Franta, anu` asta, au murit de gripa aproape 3000 de oameni ! Ori Franta nu-i de 15 ori mai mare ca Rrhhomanica noastra - nu ???

23 martie 2019 16:04

Manipulare de cea mai joasă speță! ..”Au mai murit șase persoane, din cauza gripei, dar mai aveau și alte afecțiuni (diagnosticate prin codurile cuprinse între 79 - 153). JEGURILOR!!!!!

23 martie 2019 13:38

ariciul merge ?merge aparatul de numarat?Ma bucur .Asao evidenta nu am mai vazut di pi vremea lui ceasca-n limba.Cred ca m-am lichit si io de o gripa nu stiu de care ,da e naspa rau.Si a luato si fiul mieu.Iacamai treceti doi bolnavi pa lista,si de-oi muri sami duceti coroana si de nu sa vo fut pi doamna.

23 martie 2019 8:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.