Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șansa Republicii Moldova de a intra în UE este unirea cu România, a spus fostul președinte Traian Băsescu, invitat în emisiunea ”Se întâmplă acum” de pe B1TV.

”Moldova care are trupe pe teritoriul ei nu are altă șansă decât într-o unire cu România. Vă spun ca om care a fost 10 ani în Consiliul European, ideea că se va trece de frontiere actuale ale NATO și UE trebuie uitate pentru că aici este frontiera, pe Prut. Ca probă, după ce Ucraina a semnat acordul de asociere cu UE, la câteva luni, a pierdut Crimeea și Rusia i-a făcut rost și de un război în zona Donbas. S-a trecut linia pe care Rusia poate să o înghită”, a afirmat fostul președinte în cadrul emisiunii de la B1TV.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

v De data asta ai dreptate Basinescule. Intrebarea este de ce nu ai facut unirea cit ai fost presedinte. In alta ordine de idei, daca unirea era facuta la marcarea centenarului Unirii era o realizare care raminea in Istorie, inclusiv conducatorul statului din acea vreme, dar ce poti sa-i ceri lui Ghiolbanis. Nu stiu daca toti Romanii totusi isi doresc Unirea, dupa comentarii, sau sint unii platiti sa scrie mesaje contra Unirii.

24 martie 2019 0:19

Moldovean_roman Mai oltene comunist inrait, suge-ne-ai tu pula la toti moldovenii. Bine? Asta pentru ca suntem in alta tara. Tu, tigan oltean, nu esti din alta tara?

23 martie 2019 18:33

Oltean Chiar ca d-l Baescu nu mai e roman. Il intereseaza exclusiv cetatenii din Republica Moldova. Pe majoritate covarsitoare a romanilor ii intereseaza Romania, nu alte tari.

23 martie 2019 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.