Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proiectul de OUG pentru modificarea codurilor penale, obținut de G4Media.ro, abrogă practic abuzul în serviciu cu consecințe deosebit de grave, pedepsit cu închisoare de peste 10 ani.

Pe de o parte, au explicat pentru G4media surse judiciare, abrogă articolul 13 indice 2 din Legea 78/2000 privind prevenirea și sancționarea faptelor de corupție care prevedea această infracțiune. Pe de altă parte, elimină articolul 297 privind abuzul în serviciu din articolul 309 din Codul penal privind agravanta. Aceasta înseamnă că abuzul în serviciu cu consecințe deosebit de grave este abrogat și din Cod, și din legea specială.

Integral pe G4media.roComentarii

Sicterescu G4media incalzeste DEGEABA acelasi si acelasi subiect ! Daca Dragnea ar fi fost dovedit ca ar avea cea mai mica legatura cu TelDrum, era arestat si condamnat pana acum ....! Idioti ...care TREBUIE sa-l tina in atentie cu "rautacisme" pe Dragnea ! Sictir bre !!!

23 martie 2019 16:08

Ion Georgescu Marea tragedie a Romaniei anul ăsta este că PSD-ismul n-are candidat eligibil in alegerile prezidențiale....Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt i s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot în sondaje....Așa că Iohannis v-a defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cu o Prima Doamna cizeleta și loială,este cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii, se integreaza bine in forurile internaționale....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid)....Păi ce, noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???....Cu o amantă Primă Doamnă curvuștină ce strică casele bărbaților aflați în criza de a doua vîrstă.....Să ne înjosescă pe noi romanii toți în lume și-n Europa !...

22 martie 2019 19:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.