Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, nu a ştiut, vineri, să spună care este valoarea propriilor rate pe care le achită lunar la bănci, în contextul reducerii ratelor la creditele bancare, deşi, potrivit declaraţiei sale de avere, are de plătit nu mai puţin de cinci credite, de peste 800.000 de euro, pe care le va achita integral în 2045.

„Se plătesc în lei, la cursul zilei”, a răspuns Eugen Teodorovici, în cadrul unor declaraţii de presă, întrebat dacă îşi achită ratele la cele două credite în lei sau în valută. „Unul este luat în lei şi altul în euro, că aşa a fost în 2007, când le-am luat”, scrie Mediafax.

Ministrul Finanţelor a susţinut că nu s-a gândit la scăderea propriilor rate, în momentul în care a acceptat modificări la ROBOR, la fel ca în 2015, când a fost amnistia fiscală pentru persoanele fizice, dar nu a aplicat pentru această măsură.

Integral pe AdevărulComentarii

Grigore Cîtă prostie în cap trebuie să aibă cei ce l-au desemnat pe acest DATOR VÎNDUT numit Teodorovici ca Ministru al Finanțelor în Guvernul roman...cel ce trebuie să aibă grijă de fondurile financiare ale țării....Păi nu are ăsta impulsul de a se dedulci din aceste fonduri să-și acopere imensele datorii la bănci...,Cum numesc ăștia lupii paznici la turmele de oi ???...

22 martie 2019 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.