Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudorel Toader se ține de cuvânt după ce i-a amenințat cu retragerea acreditării pe jurnaliștii care i-au pus întrebări în timpul monologurilor sale de la minister. Ovidiu Oanţă, reporter Pro TV, a anunțat vineri pe contul său de Facebook că Ministerul Justiţiei i-a refuzat, fără a îi oferi detalii, acreditarea pe 2019.

Mesajul primit din partea ministerului publicat de ziarist a fost: „Solicitarea dumneavoastră de acreditare a fost respinsă, în conformitate cu art. 18 alin. 3 din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public” (mai jos refuzul).

Punctul articolului 18 prevede: „Autorităţile publice pot refuza acordarea acreditării sau pot retrage acreditarea unui ziarist numai pentru fapte care împiedică desfăşurarea normală a activităţii autorităţii publice şi care nu privesc opiniile exprimate în presă de respectivul ziarist, în condiţiile şi în limitele legii”.

Integral pe CotidianulComentarii

Metehne PSD-iste Ultima acreditare de presă ridicată de o instituție a statului de care eu îmi aduc aminte datează din 2003, din vremea guvernului PSD condus de Adrian Năstase. Și ca să vezi ce, acea acreditare de presă a fost ridicată tot de Ministerul Justiției, condus atunci de Rodica Stănoiu, unui jurnalist extrem de critic cu activitatea ministerului și cu activitatea ministrului Rodica Stănoiu.

22 martie 2019 14:30

Tudorel sluga psd distruge statul de drept si democratia Majoritatea parlamentară PSD-ALDE a adus cea mai mare jignire cetăţenilor cinstiţi din România, modificând şi votând, în mai puţin de o lună, cele mai importante prevederi din Codul penal şi din Codul de procedură penală croit de ministrul justitiei, SLUGA PSD, tudorel toader. Au schimbat substanţial definirea unor infracţiuni, cum ar fi traficul de influenţă, abuzul în serviciu, care a fost practic dezincriminat, sau constituirea grupului infracţional organizat. Au micşorat pedepsele pentru actele şi faptele de corupţie şi, după principiul ”hoţul neprins este negustor cinstit”, au redus şi termenele de prescripţie a răspunderii penale, adică acele termene până la care o persoană care a săvârşit o infracţiune poate fi trasă la răspundere. Au eliminat cu totul infracţiunea de neglijenţă în serviciu şi au încurajat furtul prin intermediul altei persoane, care nu este rudă cu cel care beneficiază de sumele deturnate.

22 martie 2019 14:07

Criminalul asta de todorel este arhitectul demolarii justitiei În decembrie, oamenii s-au dus la vot cu speranța unui trai mai bun, nu pentru o legislație slăbită în domeniul anticorupției. Miza adevărată este cum vrem să arate viitorul unei Românii în care oamenii să-și dorească să trăiască, nu al unei Românii din care să-și dorească din nou să plece.

22 martie 2019 13:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.