Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Justiției a respins cererea de acreditare a ziaristului Pro TV Ovidiu Oanță, potrivit răspunsului oficial postat de jurnalist pe contul său de Facebook.
Dacă Tudorel Toader crede că, acum e pe funcție, câteva întrebări pertinente adresate de un jurnalist cu experiență sunt deranjante. Vă imaginați ce vor face jurnaliștii de la RTV și de A3 când Tudorel va fi trimis de PSD la lada de gunoi a istoriei? Oare Slugărel chiar a crezut că Mihai Gâdea îl venerează?
Evenimentul are loc la două săptămâni după ce ministrul Tudorel Toader i-a amenințat pe ziariști într-o declarație de presă că le va retrage acreditările dacă aceștia continuă să îi pună întrebări.

Integral pe CurentulComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică pe înțelesul tuturor, Maestrul a încălcat dreptul eurovizionar al analiștilor de a se beși cu stropi pe sfinkterul din față, imparțial în toate direcțiile, conform normelor Curții Specimenelor Homo Superior... Ecce dreptul fundamental de a pune întrebuceri.

23 martie 2019 11:47

ovi Scula psd-ui numit Toderas, un pigmeu care se da mare din cauza frustarilor. Rusine pentru scoala din Iasi ca a produs un asemenea exemplar ,... asta chiar are bube in cap. Ba nemericule, cum poti fi asa de prost sa te pui cu presa, n-ai nici o sansa cu un asemenea comportament. Cum zicea aseara si Turcescu , esti un idiot cu dosarele sub brat.

23 martie 2019 7:46

a lu` pigus Baih....Oanta , dupa ceea ce ai postat, este absolut normal sa NU PRIMESTI O ACREDITARE ! Oricat de mica si...oriunde ! Pt ca atunci cand pui o intrebare, nu se poate sa te tragi de sireturi cu orice demnitar al Statului Roman ! O minima politete si deferenta (recte - cei 7 ani de-acasa baih pulache !) este necesara ...! De-acu` inainte - alupigus baih !

22 martie 2019 17:19

Gicu Tudorel Toader, este ministrul infractorilor! Aparatorul hotilor si penalilor! DEMISIA !!!

22 martie 2019 16:34

Metehne PSD-iste Ultima acreditare de presă ridicată de o instituție a statului de care eu îmi aduc aminte datează din 2003, din vremea guvernului PSD condus de Adrian Năstase. Și ca să vezi ce, acea acreditare de presă a fost ridicată tot de Ministerul Justiției, condus atunci de Rodica Stănoiu, unui jurnalist extrem de critic cu activitatea ministerului și cu activitatea ministrului Rodica Stănoiu.

22 martie 2019 14:44

La un pas Diktatura PSD Ministerul Justiției are obligația publică de a arăta modul în care Ovidiu Oanță a împiedicat "desfăşurarea normală a activităţii" a ministerului. Și-a luat vuvuzele și a început să facă gălăgie pe holurile ministerului, l-a încuiat pe Tudorel Toader în baie de nu a mai putut să ajungă să semneze ordonanțe în favoarea infractorilor, ce a făcut de a împiedicat desfăşurarea normală a activității ministerului? Decizia lui Tudorel Toader este una de o gravitate majoră și ne aruncă înapoi în cei mai opaci ani de guvernare pesedistă, când presa era una dintre țintele predilecte ale politicienilor. Lui Ovidiu Oanță nu i s-a ridicat acreditarea pentru că a împiedicat desfăşurarea normală a activității ministerului, ci pentru că a fost critic cu activitatea ministerului, așa cum trebuie să fie un bun jurnalist.

22 martie 2019 14:34

tudorel toader SLUGA psd-ului A adus RECT-orel justitia romana de seamana leit cu el, plina de bube! Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!

22 martie 2019 13:44

Semidoctii si penalii care au incalecat tara Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!

22 martie 2019 13:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.