Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spectacol total oferit de Brigitte Năstase la Ferma 2019. După scenele repetate în care fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi şi s-a certat pe rând cu mai mulţi concurenţi, acum bruneta este protagonisa unor momente fierbinţi, chiar în dormitorul de la Ferma. Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur.

Nimic nu o poate opri pe Brigitte Năstase. Bruneta a susţinut sus şi tare că face doar ce vrea ea şi ne-a şi demonstrat acest lucru. Nici camerele de luat vederi, care surpins tot, nu au intimidat-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase, care a cedat avansurilor repetate făcute de Florin Pastramă. După câteva zile în care s-au tachinat, cei doi au trecut la fapte. Au dormit în acelaşi pat, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat sub privirile stupefiate ale colegilor. Picanteriile dintre cei doi şi imagini cu ei în care se sărută pătimaş vor continua și marți, 26 martie, când ceilalți concurenți își vor spune părerea cu privire la idila dintre cei doi. „Pe bune? Bro, nu îmi vine să cred așa ceva”, spune Cătălin Moroșanu.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.