Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunțul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii la adresa lui Cătălin Hurdubae (PSD), primarul vizat. Ulterior, anunţul a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”. Edilul este autorul a numeroase gafe administrative, fiind deseori ironizat pe internet.

Situaţie comică la Tecuci, acolo unde primarul oraşului, social-democratul Cătălin Hurdubae, s-a pomenit scos la vânzare pe site-ul specializat OLX. Iniţial, cel care a postat anunţul (semnătura este „un tecucean ţepuit de PSD”) a precizat că primarul Cătălin Hurdubae se vinde cu 1 leu, după care a adăugat că ar da şi o tavă de mici cu muştar (muştarul de Tecuci fiind cel mai important brand naţional pe acest segment), drept premiu, numai să vină cineva să îl ia pe edil.

Integral pe Adevărul