Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sursă de tracasare pentru clasa politică, Brexit-ul afectează şi cetăţenii simpli ai Marii Britanii, patru britanici din zece resimţind furie, neputinţă sau îngrijorare odată cu apropierea termenului pentru Brexit, potrivit unui sondaj publicat vineri, informează AFP.
În plan detaliat, 43% dintre persoanele intervievate au declarat că au resimţit neputinţă, 39% - furie, 38% - îngrijorare şi 17% - niveluri ridicate de stres în timpul ultimelor 12 luni, arată această anchetă realizată la comanda Asociaţiei pentru sănătate mentală, pe un eşantion de circa 1.800 de persoane.
Puţin mai mult de un sfert dintre respondenţi (26%) susţin în schimb că nu au fost afectaţi de apropiata ieşire a Marii Britanii din UE, în pofida posibilităţii unei retrageri fără acord, la 29 martie, opţiune nedorită în special de mediile economice.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.