Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Setul II

Bianca a rămas în ofensivă, a forțat din aproape toate pozițiile, însă defensiva Irinei a fost una la înălțime. S-a ajuns rapid la 0-40 (multe erori de partea canadiancei), iar game-ul i-a revenit Irinei. Diferența s-a făcut în acest game la capitolul erori neforțate.

Setul I

Debutul meciului a găsit-o pe Bianca la serviciu. Nu a fost tocmai genul de game cu care să-ți dorești să începi o partidă: serviciu oscilant, multe erori și în plus o adversară care a căutat în permanență să lovească mingea din urcare. În aceste coordonate, Begu a făcut break-ul, iar apoi l-a consolidat pe propriul serviciu (2-0).

Nu a fost însă loc de lamentări pentru Andreescu: pas cu pas a intrat în meci, a variat execuțiile, a trimis puternic și a deschis bine unghiurile. Tenisul ei a început să fie tot mai aproape de cel care a ajutat-o să treacă săptămâna trecută de Muguruza, Svitolina și Kerber. De la 2-0, s-a făcut 2-2.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.