Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În spatele celui mai puternic om al Planetei există un geniu. El este șeful de campanie al lui Donald Trump. Omul care conduce campania de un miliard de dolari a lui Trump a venit la București și singurul interviu pe care l-a acordat a fost lui Mihai Gâdea.

Brad Parscale, unul dintre cei mai influenți oameni ai momentului, într-un interviu-eveniment.

Brad Parscale are o poveste de viață fascinantă. Înainte să întâlnească familia Trump era în cădere liberă. Divorțase, lucrurile nu-i mergeau bine nici în zona de afaceri. Un om care a făcut sport și care era foarte viu din punct de vedere personal nu era în cel mai bun moment al vieții sale.

Întâlnește familia Trump și face un lucru fabulos. Lucrând în zona de IT, îi face fiicei lui Donald Trump, Ivanka, o propunere de afacere pentru a dezvolta în zona de IT niște site-uri pentru o parte dintre business-urile familiei Trump cu cel mai mic preț pe care cineva îl putea oferi.

Și mai mult decât atât îi spune că dacă nu vor fi mulțumiți de ce va face, le va înapoia banii. A fost într-atât de bun în ceea ce face încât la campania din 2016 a fost desemnat șef de campanie în zona digitală.

În interviul acordat, în exclusivitate națională, lui Mihai Gâdea vorbește despre momentul în care candidatul Donald Trump intră intempestiv la el în birou și îi spune că cheltuiește prea mulți bani în campania de pe Facebook și, în general, în online.

Să-l înfrunți pe Donald Trump nu este simplu, dar Brad Parscale este omul care poate să facă acest lucru. L-a convins și a câștigat. A câștigat pe strategia sa și, după acest moment, președintele SUA îl numește principal manager al campaniei din 2020.

POVESTEA FABULOASĂ A LUI BRAD PARSCALE

MIHAI GÂDEA: Brad, îți mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și pentru acest interviu.

BRAD PARSCALE: Apreciez faptul că sunt aici, a fost o călătorie extraordinară. Am învățat nume noi, cum este "Mihai", și este prima mea călătorie în România.

MIHAI GÂDEA: Ai spus pentru Washington Post și citez 'Recunosc că nu eram nimeni în San Antonio, dar a lucra pentru familia Trump înseamnă totul'. Ne poți spune cum ai cunoscut familia Trump și cum ți-a schimbat asta viața în bine?

BRAD PARSCALE: A fost noroc. Un client cu care făceam afaceri a dat numărul meu de telefon cuiva în avion. A spus că sunt cineva pe care ar trebui să-l sune. Acea doamnă a devenit șef la Trump International Realty și la un moment dat când căutau pe cineva nou am primit un mail și mi-a spus că ar trebui să o sun. Am sunat-o și viața mea s-a schimbat. Desigur, povestea e mai lungă, dar cam asta a fost ideea.

MIHAI GÂDEA: Știu că prima persoană pe care ai cunoscut-o din familia Trump a fost Ivanka. I-ai spus atunci că viața ta era în cădere liberă.

BRAD PARSCALE: Cu câțiva ani înainte când mi-am început afacerea web îmi făceam griji pentru capacitatea de a câștiga bani. Am găsit o carte într-o librărie și am început să învăț despre această afacere. Era la începutul erei internetului. Când am cunoscut-o pe Ivanka eram deja mai bine. Eric a fost cel care m-a angajat și am dezvoltat o relație foarte apropiată cu el.

Eric a fost cel care m-a adus în campania lui Donald Trump și de atunci lumea pentru mine s-a schimbat.

MIHAI GÂDEA: Cine este Brad? Nu ești italian, nu?

BRAD PARSCALE: Nu, nu sunt italian deloc. Este un nume englezesc. Cred că cineva a pus un 'e' la sfârșit la numele unei rude îndepărtate. Sunt născut în Kansas, care este chiar în centrul SUA.

M-am născut într-o zonă săracă a țării. Familie și prietenii se bucurau dacă primeau un cadou de Crăciun. Părinții lucrau în construcții. Eram un copil care a încercat să supraviețuiască și mi-am dedicat viața încercării de a învăța cât mai bine, cât ma mult.

Am avut noroc să mă aflu în San Antonio, Texas, unde economia era bună, și am găsit o cale de a face ceva, iar când a venit președintele eram în poziția perfectă, eram omul care înțelegea oamenii uitați din America, cunoșteam și familia Trump și această combinație m-a dus în poziția în care să fiu omul potrivit la momentul potrivit.

Mi-a permis să înțeleg cui se adresa președintele, care era mesajul și cum să transmitem acest mesaj.

BRAD PARSCALE VA AVEA UN MILIARD DE DOLARI LA DISPOZIȚIE PENTRU VIITOAREA CAMPANIE ELECTORALĂ A LUI TRUMP

MIHAI GÂDEA: În 2016 ai fost șeful de campanie pe zona digitală, iar în 2020 vei fi manager de campanie. Privind înapoi în 2016, care ai spune că a fost secretul care a făcut diferența?

BRAD PARSCALE: În 2016 au fost foarte multe arii, zone ale campaniei. La început eram doar un vânzător de lucruri digitale. A urmat partea de mijloc, o perioadă agitată.

A fost o nebunie după ce Trump a devenit presupusul nominalizat la candidatură. Am devenit apoi adjunctul șefului de campanie și am început să lucrez de pe această poziție. Acest lucru mi-a permis să am o autoritate în privința multor arii ale campaniei. Ceea ce s-a întâmplat în 2016 important a fost că Hillary Clinton a făcut 66.000 de reclame, iar noi am făcut 5.000.000. Deci noi am făcut reclame pentru aproape fiecare om căruia trebuia să ne adresăm.


Comentarii

Mai, pastor raspopit! Ia zi cat i-ati dat astuia sa vina sa pozeze cu voi, ca stiu precis ca astia nu fac munca voluntara. Sa nu-mi zici mie ca a venit de dor de Gadea sau de Badea-5 secunde.

22 martie 2019 12:25

Latrinele hotilor penali voiculescu si ghita maciuca psd-ului Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministri, primari.oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, viloaie, amante gonflate, avioane, vapoare, gipane..muiati in aur si nesteemnate desi ei sunt totusi bugetari..adica slujbasi platiti de stat si atunci..da unde atata bogatie pa saracii bogati bugetari!! P’astia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de toti coruptii astia si loazele lor sa fim de partea HOTILOR? Ca asa ne spune noua aia de la latrina 3, badea, ursu, ciuvica, ciutacu, oana stancu, razvan popescu si alte slugi ale lu voiculescu? Pai la astia le da voiculescu 15-20 de mii de euro pe luna sa prosteasca poporul cu televizorul sa ramana HOTII in libertate si cu banii furati in conturi. Noi, aia furati si batjocoriti, no ice castigam!? Cum am ajuns tocmai noi sa aparam CALAII care ne-au omorat, ne-au jefuit si ne-au alungat copii din tara!? Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar, stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei. A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii si pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!

22 martie 2019 9:59

v In tot articolul vad ca nu se spune cu ce ocazie a venit in Romania d-l Parscale. Oare a venit doar in excursie?

22 martie 2019 0:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.