Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că PPE a început să facă curat în formaţiunea politică la nivel european şi a spus că PNL aşteptăm să facă şi alte formaţiuni acelaşi lucru, adică ALDE şi PES, cu partidele din România

„PPE a luat decizia de a suspenda Fidesz din PPE, pentru derapajele de la democraţie şi pentru nerespectarea valorilor şi principiilor care stau la baza PPE şi la baza funcţionării UE. Fidesz a primit un termen de îndreptare a comportamentului politic. Noi, ca PPE, am început să facem curat în formaţiunea noastră politică la nivel european şi aşteptăm să facă şi alte formaţiuni acelaşi lucru, adică ALDE şi PES. Trebuie să facă acelaşi lucru cu două partide din România care fac aproape acelaşi lucru pe care l-a făcut Fidesz”, a afirmat Ludovic Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

primavis Ludovic Orban minte, ca deobicei! Viktor Orban s-a inteles cu conducerea PPE ca sa-si autosuspenda activitatea pana la alaegeri europarlamentare, in timp ce o delegatie al PPE formata din Pötterint, van Rompuy si Schüssel vor analiza problemele ivite cu Fidesz. DE aceea din cele trei variante posibele , ieri s-a votat doar autosuspendarea, fiindca celelate doua erau inacceptabile pentru Fidesz, care a amenintat cu iesirea inmediata din PPE! Aceasta era strategia pentru a impiedica destabilizarea PPE de catre cele 13 partide tradatoare (printre care si PNL!), care voiau excluderea Fideszului si prin aceasta scindarea PPE si pierderea lui Weber in fata lui Timmermans (prietenul lui Kövesi si al PNL-ului) pentru functia de presedinte al Consiliului Europei dupa Juncker!. Pentru asta e PNL in PPE!

21 martie 2019 20:53

Adrian Poti tu sa ne explici de ce Partidul National LIBERAL se afla in randul popularilor si nu al Liberalilor? Ce au in comun ideologia popularilor cu cea liberala? Poate ar trebui sa va schimbati numele. Si asa v-ati pedelizat cu totul.

21 martie 2019 19:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.