Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lidera Uniunii Creștin Democrate din Germania, Annegret Kramp-Karenbauer s-a declarat, pe 20 martie, în favoarea suspendării din PPE a partidului de guvernământ din Ungaria. ”Fidesz nu poate fi membru plin al PPE câtă vreme nu-și reface capitalul de încredere”, a spus lidera CDU, citată de Reuters.

Deutsche Welle scrie că tensiunile dintre PPE și Fidesz nu au fost iscate doar de recenta campanie anti-Soros a guvernului Ungariei, ci și de ”încercările premierului Viktor Orban de a monopoliza puterea prin schimbarea constituției și restrângerea libertății presei, a ONG-urilor și universitătilor”.

Integral pe CotidianulComentarii

Hungurul Mai Machiavelici, nu sufli o vorba despre faptul ca Ungaria are o infrastructura minunata, doar te lamentezi ca intre timp oamenii de afaceri romani sunt "vanati' de DNA ca fiind corupti. Mai, javra machiavelica, aia (ungurii) nu au furat banii de la EU ci i-au investit in infrastructura, iar marile investitii Mercedes-Benz, BMW, FAKT sunt toate de peste UN MILIARD DE EURO, toate straine, mai exact nemtesti. De ce n-au venit nemtii de la Mercedes-Benz in Romnia, stii? Pentru ca n-avem autostrazi.

21 martie 2019 18:02

Dr. House Politica este ceva, afacerile sunt altceva!

21 martie 2019 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.