Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD şi PNL sunt aproape la egalitate în intenţia de vot pentru alegerile europarlamentare, arată rezultatele unui sondaj INSCOP Research, realizat în perioada 5-13 martie.

26,9% dintre alegătorii care s-ar prezenta la vot intenţionează să voteze cu PSD, iar 26,3% cu PNL, potrivit celui mai recent sondaj INSCOP. Procentele sunt alese prin raportare la cei care exprimă o opţiune de vot clară (58,5% din eşantion). În urmă cu o lună, PSD era cotat cu 27,8% iar PNL cu 26,7%, potrivit aceluiași institut de sondare a opiniei publice. Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Scăderea PSD, partid care la alegerile parlamentare din 2016 a obținut 45% din voturi, este confirmată de toate sondajele de opinie din ultima perioadă. Însă, rămâne un semn de întrebare cât de mult a scăzut partidul condus de Liviu Dragnea. Potrivit unui sondaj CURS publicat acum o lună de zile social-democrații ar obține 32% din voturi iar PNL 22%. Chiar dacă procentele PSD diferă în funcție de realizatorii sondajelor, este clar că scandalul din ultima vreme, legat de modificarea legilor justiției, prin ordonanță de urgență, a provocat noi probleme de imagine PSD.

Integral pe România LiberăComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Lăbăralii și PZDacii ecce umăr la umăr iar Partidele Kuriștilor ecce în urmă rău... Trebuie să ne gândim bine ce punem pe scena eurovizionară, PZDacii clar nu are șanse să aducă trofeul acasă iar Lăbăralii ecce diletanți notorii. Eu zic să votăm mai mult USR Plus Pro Diarria că ăștia o să facă treabă bună!

21 martie 2019 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.