Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu roagă Marea Britanie, într-un mesaj postat pe Twitter, să nu mai iasă din Uniunea Europeană.

”Marea Britanie, te rog să amâni Brexitul pentru totdeauna. Așa imperfectă cum poate fi Uniunea, putem lucra împreună pentru îmbunătățirea ei”, a scris Tăriceanu pe rețeaua de socializare.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Konchita ca Konchita dar ce ne facem cu eurovizionarul francez? Cine oare îi poate da un șpiț în kurcubeu mascotei lui Micron, Regele Belial Hassani? Avortonul deja vede Împărăția Kurcubeului pe Pământ... Unde mai încape o împărăție tradițională în care Unicornul nu încearcă să împungă Leul pe la spate ca un repetent întârziat mintal?

21 martie 2019 17:05

Kuminecăturile Gemene Nu pleca Mare Britanie! Îi dăm câteva șuturi în arianus lui Konchita Wurst să fie liniștit cavalerul Elton John că tronul Reginei ecce al Reginei...

21 martie 2019 15:33

Cherlok Holmes Banuiesc ca englezii vor apele la serviciile lor secrete ca sa afle cine e Tariceanu.

21 martie 2019 15:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.