Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul ALDE Andrei Gerea a explicat, la Digi24, decizia preşedintelui PSD de a se trata de hernia de disc într-o clinică privată.

„Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate?”, a spus Gerea, după ce senatoarea PNL Laura Scîntei afirmase că „gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”.

Președintele PSD a fost internat într-o clinică privată. El a hotărât să nu se opereze de hernia dublă de disc, şi urmează să continue tratamentul pentru problemele la spate.

Medicii vor continua să-l țină sub supraveghere în funcție de evoluție. Între timp, social-democraţii lucrează la finalizarea listei partidului pentru alergerile europarlamentare din luna mai. Au apărut noi nume: Maria Grapini, Ileana Carmen Mihălcescu, dar şi jurnalista Carmen Avram şi pastorul Chris Terheş.


Comentarii

Dragnea va fute-n cur Romania inca 20 de ani. Obisnuiti-va cu idea, fraierilor! Cu sictir, Codrin Stefanescu

22 martie 2019 11:07

ovi Ba pupicuristule ce esti gherea, ai uitat sa mentionezi faptul ca Dragnea s-a internat la privat ca sa plateasca cu banii furati de la copiii din Teleorman. Mare idiot esti Ghere.

22 martie 2019 7:23

inchizitia lui codrin stefanescu da rateuri Bai psd-eilor voi sunteti cu capul! Nu v-a spus tare si apasat codrin stefanescu la Antena 3 ca Dracnea este internat intr-un spital de stat si nu la privat! Voi nu mai stiti de cine sa ascultati? Credeti si nu cercetati..ce dracul ati inceput sa mai si ganditi cu mintea si capul vostru, pai asta nu-i bine deloc!

21 martie 2019 15:33

EU zic sa-si plateasca furturile pe care le-a facut in dauna poporului roman pentru care cica el se lupta ca un bun patriHOT. S'apoi minciuna lui Codrin St. nu le spune nimic romanilor?

21 martie 2019 14:42

Asta s-o creada prostul, mai pampalaule! S-a dus la privat ca i-a fost frica sa mearga la conditiile de la stat.

21 martie 2019 14:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.