Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atac nou la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD pe tema fiscalității. Deputatul PNL Florin Roman a criticat punerea în dezbatere publică a ordonanței pentru amnistie fiscală. Liberalul consideră demersul PSD ca fiind o acțiune de spălare a „gulerelor albe”. Roman susține că până acum în România s-au dat cel puțin cinci amnistii fiscale, în care se tăiau penalități și majorări dacă debitele restante erau achitate la timp.

„Forma amnistiei propuse de ordonanța PSDragnea șterge datorii, dobânzi, penalități precum și creanțe ale statului stabilite de instanțele de judecată, inclusiv în dosare penale cu soluții definitive, condiționate prin niște măsuri ușor de îndeplinit (plata la timp a impozitelor din 2019, plata impozitelor locale, angajarea sau majorarea salariilor angajaților). Ordonanța este cu dedicație pentru clientela PSD, implicată de peste 20 de ani în devalizarea statului român.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.