Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iniţiativa lui Ştefan Mandachi de a protesta construind un metru de autostradă a avut succes, dar putea rămâne doar o anecdotă între multele altele ale zilei de azi. Virulenţa cu care omul de afaceri sucevean a fost atacat chiar de liderul PSD, urmat de armata sa de activişti şi de postaci pe reţelele de socializare arată că Mandachi este considerat un real pericol de către actuala guvernare.

Inaugurarea metrului de autostradă a fost mediatizată pe larg. Mandachi a reuşit să creeze un eveniment pentru presa românească, dar şi pentru publicaţiile internaţionale. Cele mai multe au vorbit despre infrastructura de ruşine a României care are la dispoziţie miliardele de euro ale Uniunii Europene, dar nu investeşte nimic în dezvoltarea reţelelor majore de transport, feroviare şi rutiere.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius, militant P$D Poporul e bucuros de duvlarea preturilor. Nu credeti minciunile sorosiste! Preturile sunt cu 90% mai mici decta acum 3 ani. V-as fute-n cur daca as avea cu ce.

22 martie 2019 9:33

Marius Bai PZDeilor,va baga gaz in cur cu metru asta de autostradă,va făcut de căcat în toată lumea, sunteți vai steaua voastră , anu asta Cati km mai faceți? Poporul nu va uita la vot.

22 martie 2019 7:30

Liviu Dragnea, noaptea minții, el îți fute-n cur părinții, dăndu-le pensii mici Dragnea ofwra mult sex anal Romaniei.

21 martie 2019 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.