Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Intrarea României în Spațiul Schengen pare să aibă ca principal adversar Parlamentul Olandei, a cărui decizie politică de aprobare a aderării e amânată fără un motiv foarte clar explicat.

La 12 ani de la momentul aderării, încă nu se poate spune că țara noastră este integrată pe deplin în Uniunea Europeană pentru că nu suntem nici în Spațiul Schengen, nici în zona euro.

Dacă în privința trecerii la moneda europeană trebuie îndeplinite anumite standarde, calendarul fiind în curs, în privința Spațiului Schengen condițiile tehnice sunt îndeplinite, frontierele cu statele non-UE sunt securizate, aderarea depinzând de o decizie politică la nivelul UE.

Integral pe România LiberăComentarii

Byorn Fundul romanesc refuza sula olandeza, portul Constanta ar deveni principala poarta maritima, iar Rotterdamul ar pica pe locul II. Astea sunt motivele principale. Restul e cancan olandez- care a luat deja fabrici de lapte din Romania- Cluj, Alba s.a., care ne inunda de flori-ca la Codlea am distrus tot etc.........

21 martie 2019 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.