Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de persoane s-au adunat, miercuri seară, pe treptele Palatului de Justiţie din Bucureşti, în semn de susţinere faţă de magistraţii care protestează faţă de OUG 7.

Oamenii au purtat banderole albe pe braţ, transmite News.ro.

Integral pe G4media.roComentarii

cum functioneaza un regim constitutional E interzis sa "inventezi" cai exceptionale de revizuire a unei sentinte definitive dupa ce a fost data sentinta. Se pot utiliza numai caile de revizuire care existau la data sentintei definitive. Daca permiti ce vrea PSD-ul acum, e clar ce poate face ORICE putere politica, nu doar mizeria asta de guvernare PSD/ALDE. O putere politica o sa "inventeze" legislativ cai exceptionale de revizuire a unei sentinte definitive de fiecare data cand ajunge la guvernare. Probe erau obtinute pe baza unor protocoale de colaborare, probe erau obtinute pe timpul noptii, judecatorul care a dat sentinta era chel. Si asa mai departe. Fiecare puterea isi va "spala" toate cadavrele politice odata ajunsa la guvernare, prin metode legislative. Mai trebuie sa aiba si CCR-ul de partea ei (si vezi cum arata astazi CCR sub Dormneanu, un fost parlamentar si sef PSD ani si ani de zile conduce azi CCR-ul) si asta e tot.

21 martie 2019 15:08

cum functioneaza un regim constitutional In fapt, daca ai curaj sa faci asta, discutam doar de primul pas. E dovada ca guvernarea are o incredere oarba in puterile ei, asa ca va trece mai departe: se va asigura ca nu o sa mai fie vreodata vorba de astfel de artificii, adica va bloca procesul de cercetare penala din start: - va prelua controlul asupra carierei procurorilor (pe cale sa se intample). Remember, cazul Panait? Se vor gasi rapid oameni ca Piciorus, Botos sau Amariei. - va gasi parghii puternice sa elimine/blocheze incomozii: vezi ce face acum Inspectia Judiciara, care a luat la verificat TOTI procurorii care se ocupau de dosarul manifestatiei din 10 august; vezi ce se pregateste sa faca parchetul special care va ancheta numai magistrati si cu cine a fost el populat. - va prelua controlul asupra CSM (pe cale sa se intampla) - finalmente o sa gaseasca o cale sa ajunga si la judecatori, vezi ce i se pregateste sefei de la ICCJ, ajuns si ea pe lista de "incomozi" Pe scurt, o sa cam dispara o putere din stat, adica justitia. O sa ajungem un fel de Mexic al Europei. Sau un Belarus, daca preferati rusa mai mult decat spaniola.

21 martie 2019 15:08

falsificatoru` de...probe Aia nu-s magistrati ! Is niste ...pulagai !

21 martie 2019 11:16

Laurentiu Ia urmariti voi " RUINATI DE ROMANIA" al renumitei Carmen Avram si sa va mai vad daca urlati pro-magistrati....... Sa se duca la munca boraturile astea si sa-si faca CULPA PUBLICA pentru toate mizeriile create in Romania la comanda straina.... Un procent insemnat dintre magistrati sunt agenti dubli si incartiruiti in fortele anti-ROMANIA!!!!!! Culmea, platiti de noi!!!! Inclusiv cei din Sectia Speciala a DNA!!!! Mai documentati-va si nu mai zbierati !!!!

21 martie 2019 10:01

Uitați-vă cât de incomod se simnt magistrații alături de niște pensionari, nefericiți, culeși de prin piețe. Avem dovada clara a manipulării!

21 martie 2019 9:15

victor 22;26 habar nu ai ce spui.

21 martie 2019 8:46

Pute Dupa fata alaturatii par ca stiu despre ce e vorba,uite la acest nevinovat cu sacosa,venit special la miting asta are pensie de 600 aia sa nu mai vorbim.Trebuie sustinuti saracii !!!

21 martie 2019 6:28

Ministrul justitiei tudorel toader Apara HOTIA Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

20 martie 2019 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.