Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul la putere în Ungaria, Fidesz, a fost suspendat din formaţiunea paneuropeană de centru-dreapta Partidul Popular European (PPE) pe termen nelimitat, a anunţat miercuri pe Twitter preşedintele PPE, Joseph Daul, relatează Reuters şi dpa.

Decizia, adoptată în urma unui vot al delegaţilor din partidele membre PPE reuniţi la Bruxelles, a fost luată după mai multe apeluri ca partidul premierului ungar Viktor Orban să fie supus unor măsuri disciplinare pentru încălcarea principiilor statului de drept.

Integral pe AgerpresComentarii

primavis Sunt curios, ca redactia de ce tolereaza comentarile unor indivizi iesiti din balamuc? Sau xenofobia de ce este permisa?

21 martie 2019 9:31

Fhut.in.kur.bozghori In Mongolia cu salbaticii needucati,nu au ce cauta in Europa!

21 martie 2019 9:07

Kuminecaturile Gemene, militant PSD In poza puteti vedea pe Orban, flancat de garzi de corp rusesti. In curand, Rusia si Ungaria vor ocupa Romania. Doamne ajuta!

21 martie 2019 5:39

Ecce Kurrupt Prin Liviu Dragnea ma simt răzbunat față de cei care au reusit în viață. Dragne, fute-i în cur pe cei care muncesc, au soții, facultăți, plătesc impozite, se culca cu femei, etc.

21 martie 2019 5:11

Homosexual bolșevic depistat 22:48

21 martie 2019 1:33

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Cheia succesului consta în EURO-poolla: e asa de simplu, nu?! Ea se balangane pe din-aintea EURO-botului "partenerului" si acesta nu trebuie decât sa o .... "acceseze", dupa care ea începe sa-i ejaculeze "fonduri" pe esofag!

20 martie 2019 23:48

Exit PSD PSD-ul, asa cum se comporta el, ne ia EURO-poolla dela gura si creaza (ca Trump) un zid între ea si buzele noastre, ceea ce contravine flagrant principiului liberei circufelatzii pe Continentul "nostru"!

20 martie 2019 23:43

primavis Daul este francez si lucreaza inmpotriva germanilor, deci contra lui Weber is in favoarea lui Timmermans! De altfel, el se retrage din cauza de varsta dupa acest mandat de presedinte a PPE! A mintit cu nerusinare pe Twitter! Da, propunerea de autosuspendare venita de la Fidesz si acceptata de conducerea PPE a fost votata cu 190-3 voturi!

20 martie 2019 22:31

primavis DE ce nu scrieti adevarul? Fidesz a cerut singur autosuspendarea pana cand o comisie formata din 3 veterani ai politiccii europene (van Rompuy, Schüssel, etc) + 3 delegati a Fideszuluji nu analizeaza problemele ivite s dupa alegeri europarlamentare se pune din nou pe tapet problema. Cum de 1 aprilie incepe campaniai electorala, practic nu isnseamna nimic autosuspendara. Aceasta strategie geniala a impiedicat ca cele 13 partide mici (liberali) sa-si detabilizeze PPE in campanie si sa deschida cale libera pentru functia de presedinte lui Timmermans! DE altfel exista un preceddent, in 2000 a fost cazul Austriei sa fie in aceasta situatie, si problema sa rezovat tot asa!

20 martie 2019 22:24

Exit PSD PSD la cum se comporta urmeaza exemplul Fidesz. Nici cu kurul nu se mai uita UE si lumea civilizata la unul ca dracnea si gasca lui de HOTI care-au incalecat tara! Populism cat incape la PSD in rest furt, hotie si daramarea statului de drept cu ajutorul militiei politice fabricate de sluga tudorel toader.

20 martie 2019 22:00

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Fidesz alaturi de satelitul său-PSD, va fonda un grup parlamentar fascist. Forța PSD+Fidesz!

20 martie 2019 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.