Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, miercuri, că în cazul în care ministrul Justiției Tudorel Toader nu a atins țintele programului de guvernare privind justiția, atunci acesta va fi evaluat alături de ceilalți miniștri ai Guvernului la următorul Comitet Executiv al partidului.

"În primul rând, românii trebuie să fie mulțumiți, iar evaluarea programului de guvernare, și pe zona Ministerului de Justiție, o s-o facă CEx, cred cât de curând, și atunci o să aflăm exact fiecare ministru cât a implementat din programul de guvernare și efectiv Guvernul cât a implementat. Tudorel Toader nu a promis nimic. Noi am promis în campanie electorală în 2016 că vom face multe lucruri pentru români, inclusiv pe zona de justiție. Dacă Tudorel Toader nu a atins acele ținte din programul de guvernare din capitolul de justiție, atunci va fi evaluat. Cu programul de guvernare am câștigat alegerile în 2016, că n-am venit cu un premier sau un nume de ministru (în campanie-n.red). Prioritatea PSD, dar bănuiesc că și cea a colegilor din ALDE, este de a implementa programul de guvernare", a afirmat, Liviu Pop, miercuri, la Parlament, conform Mediafax.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.