Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fidesz a anunţat că se va retrage din Partidul Popular European dacă îi va fi suspendată calitatea de membru, pe motiv că ar fi o chestiune de ”demnitate” naţională, a declarat şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, relatează Reuters, citează Mediafax.

Partidul conservator din Germania a propus miercuri suspendarea, nu excluderea din PPE, a partidului aflat la putere în Ungaria, pentru nerespectarea de către Budapesta a statului de drept şi a regulilor democraţiei.

Integral pe România LiberăComentarii

primavis Da, PPE a avut de ales intre a vota autosuspendarea lui Fidesz sau daca hotaresc suspendarea sau excludere, erau pregatiti sa iasa din PPE inainte de votare! Au ales, de buna seama, prima varianta pastrand integritatea PPE inainte de alegeri. Dorinta celor 13 partide mici (liberale) a fost tocmai destabilizarea si asigurarea functiei de presedinte a CE-ei lui F. Timmermans!

20 martie 2019 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.