Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezența manelelor pe scena galei premiilor Gopo 2019, marți seară, a fost criticată de vedete din serialul „Las Fierbinți”, precum Mihai Mărgineanu, de cântăreți de muzică ușoară, ca Aurelian Temișan, precum și de soția acestuia din urmă, actrița Monica Davidescu, relatează Mediafax. Vezi în articol ce au răspuns organizatorii ceremoniei.

Cunoscut pentru piese muzicale ca „Mă iubește femeile” sau „Trilogia căcatului”, cantautorul și actorul de televiziune Mihai Mărgineanu a izbucnit după ce unul dintre momentele programate în cadrul Galei Premiilor Gopo a adus pe scena Teatrului Național un grup de manele prezentat ca provenind de la școala lui Dan Bursuc: „Aseară, la Premiile Gopo, cel mai cu ștaif eveniment al culturii cinematografice românești, organizatorii au adus pe scenă o trupă formată din niște rromi plinuți și cu «maiouri» peste burți burdușite care au «făcut un program» de manele”, a scris Mărgineanu.

Integral pe HotnewsComentarii

UNFORGIVEN Nu agreez deloc manelele și nici romii, ba din contră, dar muzica lui Mărgineau, el însuși țigan, cum poate fi definită, cântând trilogia aia. A fost un număr cu trimitere la filmul acela, cu Ferentari în titlu, care Ferentari stim ce fel de cartier este si poate ar trebui sa strâmbăm mai puțin din nas ! PS: Chiar dacă acum ne dăm finuți și români neaoși .

21 martie 2019 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.