Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis face „afirmaţii care mai de care fără logică şi fără argumente” atunci când se referă la faptul că se guvernează în dispreţ faţă de economie, este de părere ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

„Am văzut că s-a spus că e o golăneală, ceva de genul acesta. Am văzut şi faptul că preşedintele a spus că sunt partide de coaliţie care au câştigat nişte alegeri. 'La alegeri' reprezintă modul democratic prin care o ţară se guvernează. Nu sunt 'nişte alegeri'. (...) Dânsul face fel de fel de afirmaţii, care mai de care fără logică şi fără nişte argumente, spune că este hotărât sau nu vizavi de o anumită decizie pe care noi am luat-o la nivel de Parlament de aproximativ doi ani de zile. Deci dânsul este într-o campanie începută poate mult prea devreme şi cu argumente care nu justifică dorinţa unui nou mandat de preşedinte”, a afirmat Teodorovici, la Parlament.

Întrebat cum comentează afirmaţia şefului statului că Ordonanţa 114 arată dispreţ faţă de economie, Teodorovici a declarat că Iohannis susţine de fapt un număr limitat de firme.

„Dânsul susţine un număr limitat de firme. PSD şi ALDE, prin măsurile pe care le-au luat, şi prin OUG 114 chiar, susţin 95% din firmele din România. Dânşii (preşedintele şi susţinătorii săi - n.r.) susţin un număr limitat şi probabil că interese de grup sau limitate. O dovedeşte modul în care dânşii acuză fără argumentele economice în spate, uitând totuşi că această zonă pe care Ordonanţa 114 o atinge reprezintă marea preocupare a firmelor puternice - vorbim de bănci, de zona de comunicaţii, de energie”, a arătat Teodorovici.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.