Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Chirieac a comentat scandalul izbucnit între Biserica Ortodoxă și președintele Klaus Iohannis legat de referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituție.

"Domnul preşedinte Iohannis şi-a mai făcut rost de un "susţinător" pentru campania electorală la prezidenţiale. Din momentul ăsta, s-a rupt micul lanţ de iubire dintre Biserica Ortodoxă majoritară şi domnul Klaus Iohannis.

De îndată ce a fost ales domnul preşedinte Klaus Iohannis, ţineţi minte că Patriarhia Română a fost prima care a dat un comunicat în favoarea domniei sale. În momentul acesta, de pildă oameni ca noi nu ţinem neapărat de acest tip de referendum. Eu m-am prezentat la urne şi am votat împotrivă. Dar Biserica ţine foarte mult şi a fost o înfrângere nemeritată pentru Biserica Ortodoxă. În momentul acesta, domnul Iohannis şi-a făcut în mod gratuit rost de un duşman în campania electorală la prezidenţiale", a spus Chirieac la Antena 3.

Președintele Iohannis a spus ieri că la referendumul pentru definirea căsătoriei în Constituție ca uniune dintre un bărbat și o femeie, românii le-au dat „o lecție imensă" celor care au promovat „un mesaj intolerant".


Comentarii

v Citind comentariile si uitindu-ma la referendumul pt familie ai parerea ca majoritatea Romanilor sint homosexuali si doresc uniunea consensuala intre doi indivizi, indiferent de ce sex au.

21 martie 2019 16:01

chireac mascota psd-ului Numai imbarligaturi de-astea de doua parale vezi de la un timp de la chireac, abonat permanent la banul public pe care-i varsa psd-ul in cont pentru asa zisele lui sondaje sociologice! Vax. Pentru banutii aia se prostitueaza seara de seara la Antena 3 unde face pereche extraordinara cu ciuvica. Alta loaza si ala.

21 martie 2019 15:27

V69 Tinand cont de sustinerea si campania BOR prin biserici pentru PSD respectiv Victor Ponta in cursa pentru prezidentiale iar apoi gestul de a pupa mana cu castigatorului fara nici o rusine spune multe despre moralitatea actuala a celor care conduc aceasta institutie. Norocul lor este ca intr-o majoritate disperata dupa bani si foloase materiale se mai afla si slujitori cu har, smeriti, plini de compasiune si iubire pentru semeni dar din nefericire din ce in ce mai putini. Urmare a celor mai sus prezentate Iohanis nu a pierdut si nici nu a castigat nimic.

21 martie 2019 12:35

Ce se mai baga si asat in seama! Un umflat trepanant pe creier ca toate tonomatele de la Antena 3.

21 martie 2019 12:16

Sicterescu Asa-i trebuie BOR-ului, chiar si ..."mult prea fericitului" da`.... deosebit de materialist ....Patriarh, si care contra unor promisiuni desarte facute de "servicii" (inclusiv straine !), nu i-au "aparat de Satana" pe cei 85% din credinciosii romani ortodocsi la alegerile din 2014 ! Acu`isi primesc o bine si deosebit de meritata......rasplata" !!! Sictir tuturor !

21 martie 2019 11:40

Gicu Antena3, televiziunea minciunii si a spalarii de creier ptr cei care o urmaresc!

20 martie 2019 18:54

vasile retardat umflat ,a grohait si el ceva!

20 martie 2019 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.