Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima rundă de negocieri dintre Parlamentul European şi Consiliul UE pentru desemnarea procurorului-şef european s-a încheiat fără o concluzie, așa că negocierile vor fi reluate peste o săptămână.

Negociatorii Parlamentului European (PE) şi ai Consiliului Uniunii Europene nu au ajuns ieri la un acord cu privire la desemnarea primului procuror-şef european, funcţie pentru care candidează şi fostul procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi, următoarea lor reuniune fiind prevăzută pentru data de 27 martie. Dacă nici pe 27 martie cele două instituții europene nu vor ajunge la un acord, vor fi organizate noi negocieri în luna aprilie.

Integral pe România LiberăComentarii

Ion Vasile I-i urez Bafta Doamnei Kovesi la alegerea ca Procuror Sef European....Ar fi un semnal puternic de continuare a luptei anti-coruptie....Dar voi regreta mult cand i-i voi vedea pe PSD-isti dandu-se cu capul de pereti de oftica iar pe Antena 3 si Romania TV arborand pe cladiri steagul negru de doliu....Eu am sa desfac o sticla de șampanie in cinstea D-nei Kovesi si sa-i urez succes....Iar cand Dosarul Tel Drum v-a fi deschis pentru furaciuni din fonduri europene de catre Procuratura Europeana voi mai desface o sticla de șampanie....

20 martie 2019 19:43

Oltean Cu sprijinul "patriotic" al Guvernului si eurodeputatilor PSD, respingerea este asigurata. Sper ca francezul va pune saua pe pleiada de infractori/profitori romani.

20 martie 2019 18:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.