Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a făcut marți seara mai multe declarații jignitoare la adresa lui Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici și Liviu Dragnea. Fostul șef de stat a criticat iar Guvernul PSD și i-a desfințat pe cei trei politicieni care se ocupă de economia României.

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost condamnat în februarie la opt ani de închisoare, însă decizia nu este una definitivă. Traian Băsescu a afirmat marți seară la Realitatea TV că Vâlcov ar fi trebuit să-și termine procesul și că el este „cel mai nesănătos lucru care se putea întâmpla”.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Expiratul Turmentat s-a înregimentat pe post de infanterist în plutonul de răspuns rapid Blitzkrieg Commando sub comanda directă a Fuhrerului. Mitraliază cu stropi pe sfinkterul din față la TV orice mișcă în tabăra PZDacilor. Strigătul lui de luptă ecce "Arianus Macht Frei!"

20 martie 2019 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.