Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, că în România nu e o problemă de finanţare în ceea ce priveşte autostrăzile, ci de capacitate a unor instituţii publice de a duce acele lucruri la bun sfârşit, fiind cazuri în care banii alocaţi nu au fost utilizaţi.

"Nu problema finanţării există în România, ci de capacitate a unor instituţii publice de a duce acele lucruri la bun sfârşit, acele autostrăzi în cazul de faţă. Adică, s-a văzut de foarte mulţi ani de zile când au fost alocări de fonduri, sper să nu se întâmple şi în acest an, în care banii nu au fost utilizaţi. Asta arată că ceva, undeva în sistem s-a întâmplat. Şi eu am spus-o mereu, companiile, dacă vorbim de infrastructura mare, companiile de resort - cale ferată şi rutier - sunt cele care sunt responsabile, neavând niciun alt impediment în a face aceste obiective", a afirmat Teodorovici, la Parlament.

El a spus că, în privinţa autostrăzii Moldova, există banii pentru construcţia ei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.